Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Трошкін А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Трошкін А. А. 
Аналіз архітектурних рішень музеїв водного транспорту [Електронний ресурс] / А. А. Трошкін, О. А. Трошкіна // Проблеми розвитку міського середовища. - 2015. - Вип. 2. - С. 154-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Prms_2015_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.63 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Трошкін А. А. 
Вимоги пішохідної доступності до об'єкту харчування та задоволення потреби гастрономічної різноманітності кухонь [Електронний ресурс] / А. А. Трошкін // Проблеми розвитку міського середовища. - 2020. - Вип. 2. - С. 226-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Prms_2020_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.171 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Трошкін А. 
Сучасний стан мережі об’єктів харчування у м. Києві [Електронний ресурс] / А. Трошкін // Українська академія мистецтва. - 2019. - Вип. 28. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uam_2019_28_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 341.687 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Трошкін А. А. 
Закордонні об’єкти харчування та їхнє розміщення в містах [Електронний ресурс] / А. А. Трошкін // Теорія та практика дизайну. - 2021. - Вип. 22. - С. 95-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tprd_2021_22_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 993.991 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Трошкін А. А. 
Пропозиції удосконалення існуючої класифікації закладів ресторанного господарства (об’єктів харчування) [Електронний ресурс] / А. А. Трошкін // Теорія та практика дизайну. - 2021. - Вип. 24. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tprd_2021_24_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 694.498 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Трошкін А. А. 
Порівняльний аналіз методик формування мережі закладів харчування [Електронний ресурс] / А. А. Трошкін // Містобудування та територіальне планування. - 2023. - Вип. 83. - С. 335-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MTP_2023_83_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.314 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського